Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Xintela söker just nu finansiering via en s.k. private placement. Minsta investeringsbelopp uppgår till minst 500 000 kr.

Publicerad 8 apr 2015

Investerarträff: Private placement i Xintela

Bioteknikbolaget Xintela är verksamt inom stamcellsterapi. Xintela har en patentskyddad teknologiplattform som bolaget har valt att utveckla inom två huvudsakliga terapiområden. Vid ett seminarium den 15 april kommer bland annat bolagets vd Evy Lundgren-Åkerlund att presentera bolaget, dess expansionsplaner samt berätta om den kommande finansieringsrundan inför en framtida börsnotering.

Xintelas ena tillämpningsområde är stamcellsbehandling inom ortopedi med första inriktning på reparation av ledbrosk hos häst och människa. Genom en unik markör kan Xintela identifiera och rena de stamceller som har förmåga att reparera broskskador. Veterinärmedicin är bland de absolut hetaste temana för investeringar i USA just nu.


Det andra tillämpningsområdet är diagnostisering och behandling av cancer i hjärnan med första inriktning på Glioblastom, en mycket aggressiv och idag obotlig sjukdom.


Vid ett event den 15 april klockan 18:00 hos Laika Consulting kommer Xintelas VD Evy Lundgren-Åkerlund att presentera bolaget, dess expansionsplaner samt berätta om möjligheter att bli delägare i bioteknikbolaget till fördelaktiga villkor i god tid innan en IPO genomförs. 


Under kvällen kommer även den nyligen invalda styrelsemedlemmen <a target="_blank" href="https://www.linkedin.com/in/svenkili">Sven Kili, ortopedspecialist med internationell erfarenhet från ledande läkemedelsbolag att tala om hur han tidigare framgångsrikt utvecklat och kommersialiserat liknande produkter inom cellterapi. Sven Kili är en stor auktoritet inom området och är på tillfälligt Sverigebesök exklusivt för denna investerarträff. 

Vill du läsa mer om Xintela, klicka <a target="_blank" tabindex="-1" href="http://www.investerarbrevet.se/pages/864">här 


  • Info om investerarträffen

  • Datum: Onsdag den 15 april kl. kl 18.00-19.30, därefter middag för de som önskar

  • Plats: Laika Consulting, Birger Jarlsgatan 41, 2 trappor

  • Övrigt: Vi bjuder på enklare förtäring i anslutning till föredragen. För de som önskar finns det möjlighet att äta middag tillsammans med Evy Lundgren-Åkerlund och delar av bolagets styrelse för vidare diskussioner kring eventuell investering. Ange under "övrig info" om du även önskar delta på middagen. Skriv "önskar middag"

  • Xintela söker just nu finansiering via en s.k. private placement. Minsta investeringsbelopp uppgår till minst 500 000 kr. Antalet platser är begränsat. Deltagandet  är kostnadsfritt.

Anmäl dig i formuläret nedan genom att klicka på aktuellt datum och fylla i dina uppgifter i formuläret som då kommer fram. Det går också bra att anmäla sig direkt till Lisa Sonesson på Laika Consulting, tel 070 497 23 20.


Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.