Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 3 maj 2016

Investerarträff med optionsutbildning och företagspresentationer hos Nasdaq

Investerarträff hos Nasdaq Måndagen den 30 maj bjuder Laika Consulting och Nasdaq in till en unik investerarträff. Du får chansen att ta del av en inspirerande optionsutbildning samt träffa tre spännande bolag som ska noteras eller står inför listbyte till Nasdaq.

När: 30 maj klockan 17:30 - 20:30
Plats: Nasdaqs lokaler, Hörsalen, Tullvaktsvägen 15

Nasdaq bjuder på kaffe/te och smörgås mellan 17:30 och 18:00.

Program

17:30 Registrering och servering av kaffe/te och smörgås

18:00 Optionsutbildning, Tomas Bernholm, Nasdaq 
Optioner och terminer ger investerare många möjligheter då det finns strategier för alla olika marknadslägen. De är också effektiva instrument för att skydda innehav och för att kunna reglera risknivåer, liksom fördelaktiga vid bl.a. omviktningar av portföljer. Att kunna behärska dessa flexibla och användbara verktyg borde vara en självklarhet för alla investerare. 

19:00 Paus

19:15 A1M Pharma, VD Tomas Eriksson

A1M Pharma utvecklar och kommersialiserar medicinska tillämpningar baserade på det kroppsegna proteinet A1M. Bolagets huvudfokus ligger för närvarande på behandling av havandeskapsförgiftning (preeklampsi) och njurskador. 

Bolaget är just nu aktuell med en företrädesemission som är 100% garanterad. Bolaget har även kommunicerat ett kommande listbyte till Nasdaq från Aktietorget.

19:35 GomSpace, VD Niels Buus
Gomspace tillverkar nanosatelliter, satelliter med en vikt under tio kilo, inom den militära och civila sektorn. Bolaget var det första kommersiella bolaget i världen som lyckades med att kartlägga flygtrafiken tack vare nanosatelliter och flygspåringssystemet ADS-B.

Bolaget är just nu aktuellt för en notering på Nasdaq First North och genomför i samband med detta en emission på 125 MSEK.

19:55 Saniona, vVD Thomas Feldthus 
Saniona har en stark position som innovativt forskningsbolag med ett flertal läkemedelsprojekt som har potential att fungera som behandling för indikationer med ett mycket stort och globalt medicinskt behov. Fokus är utveckling av läkemedel för sjukdomar i centrala nervsystemet, autoimmuna sjukdomar, metaboliska sjukdomar och smärtlindring.

Bolaget har nyligen genomfört ett listbyte från AktieTorget till Nasdaq First North Premium och har för avsikt att under hösten byta lista till Nasdaqs huvudmarknad.

20:15 Möjlighet att ställa frågor till alla talarna


Anmälan dig genom att klicka på datumet nedan så att den blir gulmarkerad. Fyll därefter i dina uppgifter nedanför och klicka på Boka. Intresset är stort och principen "först till kvarn" gäller. 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.