Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 11 jan 2017

Investerarbrevet Roadshow

Investerarträffar Under tre kvällar får du möta IRLAB, Svenska Bostadsfonden och Insplorion på investerarträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer och anmäl dig till eventen här.

Missa inte chansen att vara med då tre intressanta bolagspresentationer kommer att hållas. Du har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna. Anmäl dig idag till någon av investerarträffarna där det bjuds på god mat och dryck. 


Program

17:30 - Registrering och välkomstdrink

18:00 - Presentation av bolagen
Bolagspresentationerna är ca 20 minuter plus 10 minuter modererad frågestund.

19:30 - Avslutning och mingel
Lättare förtäring i form av mingeltallrik och dryck serveras. Du har även möjlighet att prata med representanter från de deltagande bolagen.


Städer

Stockholm 31 januari 17:30 – 20:00
Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57A, Stockholm

Göteborg 1 februari 17:30 – 20:00
Hotel Park Avenue, Kungsportsavenyen 36, Göteborg

Malmö 2 februari 17:30 – 20:00
Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö


Deltagande bolag

IRLAB
Läkemedelsbolaget IRLAB Therapeutics har på lite mer än tre år kommit långt i utvecklingen av sina patenterade läkemedel mot Parkinsons sjukdom och demens. De första kliniska studierna har visat lovande resultat, och när bolaget nu går in i nästa fas genomför bolaget en nyemission. Bolaget har också ansökt om notering på Nasdaq First North Premier.

Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden erbjuder – sedan starten 2004 – direktinvestering i svenska bostadshyresfastigheter, vilket historiskt varit en trygg placering för långsiktigt värdebevarande. De tio första fonderna har haft en snittavkastning på 7 procent. Bolaget genomför nu en nyemission i Svenska Bostadsfonden 14 AB med teckningsperiod 30 januari till 17 februari.

Insplorion
Insplorion, som bedriver forskning och utveckling inom nanoteknik, har kommit med många positiva nyheter under hösten. Intresset från marknaden ökar stadigt, och när de gäller bolagets batterisensor så rycker en kommersialisering allt närmare. Insplorion genomförde i oktober en nyemission som övertecknades fyra gånger.

_________________________________________________________

Anmälan dig till önskat event genom att klicka på önskat datum nedan så att den blir gulmarkerad. Fyll därefter i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.