Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 16 nov 2016

Investerarafton 29 november

Välkommen till en investerarafton i Militärsällskapets anrika lokaler i Stockholm. Eventet blir startskottet på ett nytt koncept där vi en gång i månaden kommer att anordna en investerarafton och under avslappnande former träffas i unika miljöer för att höra utvalda bolag presentera sin verksamhet. Efter bolagspresentationerna bjuder vi på mingel med god mat och dryck.

Du är nu varmt välkommen till att närvara på det första tillfället på Militärsällskapet i Stockholm. Tre intressanta bolagspresentationer kommer att hållas och du har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna. Antalet platser är begränsade, så anmäl dig nu för att säkra din plats. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.

Plats
Militärsällskapet, Valhallavägen 104, våning 1
Tid
Kl 17:45 - 20:00

Program:

17:45 - 18:00 Registrering

18:00 - 18:05 Ingmar Rentzhog, vd Laika Consulting hälsar välkommen

18:05 - 18:25 Obducat - vd, Patrik Lundström
Efter många års utvecklingsarbete inom nanoimprintlitografi är Obducat världsledande inom området. Bolaget har utvecklat teknologier, produkter och processer för produktion och replikering av avancerade mikro- och nanostrukturer. Obducat riktar i första hand in sig på ledande företag inom LED-, OLED, display-, och biomedicinska industrierna.

18:25 - 18:45 Miris Holding - vd, Camilla Sandberg
Miris Holding är ett globalt företag som tillverkar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av mjölk. Analysinstrumenten används i dag inom sjukvården för analys av bröstmjölk till för tidigt födda barn, samt inom mejeriverksamhet för att bestämma kvalitet av ko- och buffelmjölk. Miris Holding genomför under november-december en nyemission som vid full teckning kommer att tillföra bolaget 30 miljoner kronor.

18:45 - 19:05 Multidocker - vd, Percy Österström
Multidocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag verksamma i en global marknad. MD tillverkar och säljer lösningar och maskiner för lasthantering i hamnar och lastterminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. Multidocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningmaskiner.

19:05 - 20:00 Mingel med talare och gäster, det bjuds även på matigare tilltugg och dryck.
________________________________________________________

Anmälan sker genom att du fyller i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.