Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 jan 1970

Missa inte chansen att vara med när tre spännande bolag presenterar sina verksamheter.  Efter presentationerna finns möjlighet till mingel och möjlighet att lära känna bolagen lite extra. Det bjuds även på lättare förtäring. 

Anmäl dig redan i dag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst. 

När: 17 september 17.45 - 20.00 

Plats: GT30, Turbin, Grev Turegatan 30, Stockholm

Anmälan genom att fylla i anmälningssedeln nedan.

 

Program

17.45 Registrering

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05 We don’t have time

På rekordtid har det sociala klimatnätverket We Don’t Have Time byggt upp en plattform och nått en stark global position. Alla delar finns nu på plats för en kommersialisering av nätverket. Därför genomförs en emission till förmånlig kurs. We Don’t Have Time är ett vinstdrivande bolag som ger 10 procent av överskottet till en stiftelse, som i sin tur stödjer klimatinitiativ.  

Grundarens övertygelse är att lönsamhet är en förutsättning för att bygga ett globalt företag med syftet att åstadkomma verkliga förändringar.

18.30 Pumped Hydro Storage 

Pumped Hydro Storage startades ur en drivkraft att bidra i omställningen till förnybar energi. Den expansiva utbyggnaden av sol- och vindkraft skapar osäkerhet i elleveranser och svängningar i elpriset. Tekniken för att lagra energi för att stabilisera produktionen blir därmed allt viktigare, och marknaden för energilagring förväntas explodera kommande 20 åren.  För att snabbt ta lösningen till marknaden har Pumped Hydro utvecklat ett modulärt teknikkoncept för pumpkraftverk i existerade gruvor som ligger där behovet för lagring är stort. Därigenom minimeras både investeringskostnaderna och miljöpåverkan.  Nu förbereds ett pilotprojekt på Åland. Initial design och budget har tagits fram men kommer detaljeras mer under hösten där motsvarande bygghandlingar arbetas fram för att vara klara under kommande vår.


18.55 Innowearable
har uppfunnit en ny typ av sensor för att mäta muskelutmattning. Sensorn mäter mjölksyrenivån i blodet under pågående träning utan att ta blodprov. Detta förväntas revolutionera träning inom uthållighetssporter, och teknologin är vetenskapligt validerad för cyklister och löpare.

Genom att applicera EMG-sensorer på de stora aktiva musklerna kan sensorn mäta mjölksyrenivån i blodet i realtid. Mätning av mjölksyra är en hörnsten i träningen av toppidrottare. Sensorn placeras under sportplaggen i direkt kontakt med huden, och mätningarna presenteras direkt i mobilen eller klockan

Detta betyder att denna kända mätmetod i kombination med sensorns unika algoritmer ger idrottaren en direkt återkoppling av muskelstatus.


19.20 - 20.00 Mingel med talare och gäster. Det bjuds på dryck med tilltugg.

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2019-09-11 09:00 - 2019-09-17 22:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.