Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 30 okt 2017

Investerarafton 15 november

Event Varmt välkommen till en investerarafton mitt i Stockholms hjärta på Grev Turegatan. Under avslappnande former träffas vi i unika miljöer för att höra utvalda bolag presentera sin verksamhet. Efter bolagspresentationerna finns chans för mingel.

Efter snart ett år av lyckade event med högt intresse och fina omdömen är det nu dags för årets näst sista afton.
Fyra intressanta bolagspresentationer kommer att hållas och du har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna. Antalet platser är begränsade, så anmäl dig nu för att säkra din plats. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.

Program:

17:45 - 18:00 Registrering

18:00 - 18:05 Mats Jonsson, Laika Consulting hälsar välkommen

18:05 - 18:30 Einride, vd Robert Falck
Två starka trender inom fordonsindustrin är eldrivet och självkörande. Einride skapar världens första utsläppsfria vägbaserade transportsystem för tunga transporter. Systemet är baserat på T-pods, elektriska självkörande transportfordon. Einrides mission är att driva på utvecklingen inom transport genom att skapa hållbara, flexibla och kostnads effektiva transportlösningar. Robert Falck från Einride berättar historien bakom Einride, om planen på att förändra transportbranschen samt det nyligen lanserade samarbetet med en av Sveriges stora dagligvaruhandlare.18:30 - 18:55 Adrigo, Portföljförvaltare Staffan Östlin
Staffan Östlin, förvaltare på Adrigo Asset Management AB presenterar den nystartade hedgefonden Adrigo Small & Midcap L/S. Adrigo ett fondbolag som förvaltar totalt ca 3 miljarder kr i två hedgefonder – Adrigo Hedge och Adrigo Small & Midcap L/S. Adrigo Hedge är en lågriskhedgefond som är inriktad mot de stora bolagen i Norden medan Adrigo Small & Midcap L/S investerar i de små och mellanstora bolagen i Norden. Bolaget är baserat i Stockholm och ägs till drygt 45% av Melker Schörling, Mikael Ekdahl och Carl-Henric Svanberg. Resterande del ägs av företagets anställda, styrelse och ledning18:55 - 19:20 Skandinaviska Kreditfonden, vd Peter Norman & CIO Fredrik Sjöstrand
Skandinaviska Kreditfonden AB har för avsikt att bli en ledande oberoende aktör inom direktutlåning till mindre och medelstora företag i Skandinavien och samtidigt skapa unika investeringsprodukter. Bolagets första fond är Scandinavian Credit Fund I. Under kommande år kommer de att lansera fler fonder för finansiering av företag samt inom andra områden de har identifierat som intressanta, för såväl låntagare som investerare.19:20 - 19:45 Redsense, vd Patrik Byhmer
Redsense Medical är en koncern med verksamhet i framförallt Europa och USA. Bolaget har utvecklat systemet Redsense, en medicinteknisk produkt som används för övervakning och larm vid blodläckage i samband med hemodialys. Redsense löser ett av de allvarligaste återstående säkerhetsproblemen med hemodialys – att snabbt upptäcka vennålsutdragning och kateterläckage och minimera blodläckaget. Systemet består av en patenterad fiberoptisk sensor, i utförande för antingen vennål eller centraldialyskateter, som kopplas till en larmenhet. Bolaget har även utvecklat en internationellt standardiserad direktkoppling som gör att kompatibla dialysmaskiner kan stänga av blodflödet automatiskt vid blodläckage. Redsense Medicals teknologi har sedan starten utvecklats utifrån önskemål och säkerhetskrav från vårdgivare inom dialyssektorn.19:45 - 20:15 Mingel med talare och gäster, det bjuds även på matigare tilltugg och dryck.

Plats: Grev Turegatan 30, Stockholm
Lokal: Bond
Tid: Onsdagen 15 november kl 17:45 - 20:15
________________________________________________________

Anmälan sker genom att du fyller i dina uppgifter i formuläret nedanför och klickar på Boka. Kom ihåg att även anmäla eventuell medföljande gäst. 
Avanmälan sker genom länk i ditt bekräftelsemail senast 2 arbetsdagar innan event.  

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.