Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 30 jan 2019

Investerarafton 12 februari

Välkommen på årets första Investerarafton! Lyssna på Ripasso Energy, Camanio Care och Vissla. Du har möjlighet att ställa frågor direkt till talarna.

Missa inte chansen att vara med när tre spännande bolag presenterar sin verksamhet. Efter presentationerna finns möjlighet till mingel. Anmäl dig idag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.

När: 12 februari klockan 17.45 - 20.00
Plats: GT30, Turbin, Grev Turegatan 30, Stockholm

Program

17.45 Registrering

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05  Ripasso Energy producerar hållbar och klimatsmart el
Att hållbar och klimatsmart el är framtiden råder det knappas någon tvekan om. Ripasso Energys affärsidé är att utveckla stirlingteknologin för kommersiellt bruk. Målet är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för produktion av hållbar och klimatsmart el. Företagets solhybridsmotor har mycket hög effektivitet, och 2017 lanserade Ripasso en unik containerbaserad lösning där företagets stirlingmotor används för att utvinna energi ur rest- och fackelgaser från industrin. Produkten har samma klimateffekt som 100-procentigt förnyelsebar produktion.

Ripasso är noterat i Sverige på NGM Nordic MTF. Bolaget grundades 2008 av Gunnar Larsson, tidigare vd på Kockums.18.30 Camanio Care – smarta lösningar för digital vård och omsorg i hemmet
Välfärdsteknibolaget Camanio Care tar välfärden in i framtiden med målet att hjälpa människor att öka sin livskvalitet. Bolaget är ett av de första bolagen i Europa som arbetar med att implementera robotar inom vården. Med sina smarta och innovativa lösningar inom aktivering, måltid och digital tillsyn har bolaget flyttat fram sin position på en marknad under tillväxt.

Camanio Care är noterat på Spotlight och har verksamhet i Sverige och USA och genom distributörer täcks ett stort antal länder. 18.55 Vissla - Effektivare nätdejting i mobilen 
Den svenska marknaden för dejtingappar växer snabbt och i dag uppgår antalet personer som nätdejtar till 1,3 miljoner människor. Med Vissla.se har nätdejtingen tagits till en ny nivå och det är ingen tillfällighet att Vissla i dag är den snabbast växande dejtingappen i Sverige.  

– Att vi snabbt blivit så populära tror jag beror på att appen bygger på ett nytt koncept med unika funktioner som ger medlemmarna en möjlighet att träffa någon på ett enklare och roligare sätt, säger Caroline Silverlie, vd och grundare av Vissla.

– Vi står inför ett otroligt spännande år där en uppdatering i applikationen lanseras tillsammans med nya unika funktioner. Vi förbereder också för en första lansering utanför Norden, fortsätter hon.  

19.20 - 20.00  Mingel med talare och gäster, det bjuds på matigare tilltugg och dryck.


_______________________________________________________
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäla eventuell gäst. Intresset är stort och principen "först till kvarn" gäller. 

Avanmälan sker genom länk i ditt bekräftelsemail senast 2 arbetsdagar före event.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.