Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 5 maj 2014

Inbjudan till Stresscompanys investerarträffar

Stresscompany planerar för en notering på First North och genomför även en nyemission. Därför bjuder nu bolaget in till investerarträffar.

Stresscompany vill öka spridningen i bolagets aktie och avser därför att notera bolaget på Nasdaq OMX First North. I samband med den stundande noteringen genomför bolaget en emission och teckningsperioden pågår just nu, mellan 28 april och 16 maj. Bolaget vill i första hand säkerställa den nordiska hemmamarknaden men har även förberett etableringsplaner internationellt med befintliga nätverk.


I samband med den pågående emissionen ordnar Stresscompany investerarträffar där de informerar om bolaget och emissionen. Det bjuds på enklare förtäring i form av kaffe och smörgås. För de som inte har möjlighet att delta vid något av eventen går det även att delta vid en telefonkonferens. Mer information om träffarna och emissionen finns nedan och på Stresscompanys IR-portal.


 • Tid och plats för Investerarträffarna är följande:

 • - 6/5 Stockholm, Kungliga Myntkabinettet, Slottsbacken 6, Klockan 18:00–20:00 

  - 7/5 Göteborg, ETT, Kungsportsavenyn 1 Klockan 18:00–20:00 

  - 8/5 Malmö, Grand Hotel Garden, Baltzargatan 20 Klockan 18:00–20:00 

  - 9/5 Sundsvall, Hotell Baltic, Sjögatan 5 Klockan 12:00–13:00 

  - 13/5 Telefonkonferens (Telefonnummer erhålls vid anmälan) Klockan 17:00–18:00 


 • För anmälan, vänligen besök Stresscompanys <a target="_blank" href="http://stresscompany.irportalen.se/index.php/emissionen/event/">IR-portal

 • Stresscompany är ett innovativt hälsoföretag med ambitionen att ta en ledande roll på marknaden för internetbaserade hälsotjänster. Bolagets syfte är att minska den negativa samhällstrenden med ökande förekomst av livsstilssjukdomar där stress ofta är en kritisk faktor. 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.