Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 25 sep 2012

Inbjudan till Kapitalmarknadsdag 2012 i Stockholm

Torsdagen den 4 oktober arrangerar Vator Capital en kapitalmarknadsdag. Medverkande bolag är Dignitana, Sensodetect och Episurf Medical.

Investerarbrevet bjuder in till investmentbolagets Vator Capitals Kapitalmarknadsdag. Eventet arrangeras i samarbete med analysfirman Smallcap.se.

Plats:        Summit Konferens & Event,
                 Grev Turegatan 30, Stockholm

Datum:      Torsdag den 4 oktober 2012
Tid:           18.00


Anmälan görs på <a target="_blank" href="http://www.vatorcapital.se/kapitalmarknadsdag" tabindex="-1">www.vatorcapital.se/kapitalmarknadsdag
Kan du inte närvara? Anmäl dig så skickar vi filmlänken från eventet!


Agenda och talare
Verkställande direktörer för medverkande bolag kommer att presentera strategier samt affärsläget kring produkter. Därefter kommer det att hållas en VD-intervju av chefsanalytikern på Smallcap.se.

Kvällens talare
Martin Waleij, VD, Dignitana
Nina Bake, VD, Episurf Medical
Johan Källstrand, VD, Sensodetect

Mer information om Vator Capital finns på <a tabindex="-1" target="_blank" href="http://www.vatorcapital.se">www.vatorcapital.se
<a tabindex="-1" target="_blank" href="http://www.vatorcapital.se">

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.