Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 aug 2016

Håll konferensen i Afrika

Sydafrika lockar Allt fler företag väljer att lägga sina konferenser och styrelsemöten utomlands. På senare tid har Sydafrika seglat upp som en het destination.

Sydafrika är känt för sin vackra natur och sitt rika djurliv, där till exempel safariresor lockar. Men landet är även världskänt för sin mat och de goda vinerna. På senare tid har allt fler företag valt att lägga konferenser och styrelsemöten i landet. 

– Intresset för Sydafrika ökar kraftigt. Förutom att landet har otroligt mycket att erbjuda så är det ingen tidsskillnad mellan Sverige och Sydafrika. Därmed slipper man jetlag och flygen går dessutom ofta över natten, berättar Staffan Boija på företaget Ninox som arrangerar resor till landet. 

– Det gör att Sydafrika faktiskt också passar bra för kortare besök, fortsätter Staffan Boija. 

Efter konferensen eller styrelsemötet finns en uppsjö av aktiviteter. Vissa ägnar sig åt Game drive, safari med bil, medan andra föredrar att vandra. Andra grupper ägnar sig åt team-building, studiebesök, middagar i naturen eller på bra restauranger. Önskemålen är många och varierar mellan företagen, enligt Staffan Boija. 

– Vi anpassar resorna efter företagens önskemål. En styrelse kan behöva arbeta ostört under en längre tid och då tar vi fram ett paket som passar, säger han och fortsätter: 

– Vi har tydligt sett att kreativiteten ökar när grupper kommer till nya oväntade platser. 

Ninox arrangerar resor för såväl stora som små grupper. Många väljer att lägga konferensen på anläggningen Bona Dea i Hermanus, en timme från Kapstaden. 

Kapstaden och omgivningarna runt omkring är fantastiska och något som man definitivt inte ska missa, berättar Staffan Boija 

Att den svenska kronan har stärkts mot den sydafrikanska valutan rand innebär att Sydafrika är prisvärt. Troligen har det medfört att även mer kostnadsmedvetna företag väljer Sydafrika.

Läs mer här.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.