Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 mar 2017

Fulltecknande emissioner för Combigene och CLS bådar gott

Emissioner följs upp Aktietorgsnoterade Combigenes företrädesemission övertecknades. Även medicinteknikbolaget CLS:s emission slog väl ut med en teckningsgrad på 184 procent.

Inför emissionen skrev Investerarbrevet om Combigene, ett bolag som utvecklar en genterapeutisk behandling mot epilepsi. I februari genomförde bolaget en företrädesemission på drygt 14 miljoner kronor som blev övertecknad. 

– Tack vare det betydande kapitaltillskott som nyemissionen innebär kan vi nu inleda arbetet med den prekliniska långtidsstudie vi planerar att påbörja under andra kvartalet i år, berättar Combigenes vd Jan Nilsson. 

Även CLS företrädesemission gick bra och bolaget tillfördes nästan 24 miljoner kronor före emissionskostnader. Motsvarande cirka 95 procent av emissionen tecknades med företrädesrätt. Emissionens teckningsgrad var 184 procent. Läs Investerarbrevets tidigare artikel om CLS här.

– Det finns ett stort intresse för CLS och det område som vi verkar inom, vilket visar sig bland annat genom överteckningen i emissionen, säger Lars-Erik Eriksson, VD i CLS.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.