Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 4 apr 2017

Framtidens läkemedel drog fullt hus på Nalen

Se filmerna från Framtidens läkemedel här Den 3 april 2017 gick Investerarbrevet och Erik Pensers event Framtidens läkemedel av stapeln. På scen stod framtidsexperten Stefan Hyttfors, den legendariske investeraren Lage Jonason och – inte minst – den prisade hedgefondsförvaltaren Mikael Syding som gjorde en liveinspelning av sin populära poddcast 25 Minuter med Martin Austin från A1M Pharma.


Kvällen sammanfattad på 4 minuter.


Framtidens läkemedel
Stefan Hyttfors, omvärldsbevakare


Trender inom särläkemedel
Tobias Thornblad, vd, Monocl Strategy Services och analysansvarig BioStock


Presentation av A1M Pharma
Tomas Eriksson, vd, A1M Pharma

Läs mer om A1M Pharmas emission här.


Podcast Live med Mikael Syding, 25 Minuter
Intervju med Martin Austin, styrelseordförande, A1M Pharma


Lage Jonason, Senior Advisor Erik Penser Bank


Ovan är en film från hela kvällen

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.