Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 14 sep 2017

Finanslunch med Söderberg & Partners och ODIN Fonder

Inbjudan till Finanslunch Som läsare av Investerarbrevet har du nu möjlighet att medverka på årets nya koncept Finanslunchen. Det tredje eventet äger rum i lokalerna hos Söderberg & Partners med talare från Söderberg & Partners och ODIN Fonder.

Från Söderberg & Partners kommer investeringsstrategen Linda Jägerstad att presentera bolagets färska strategirapport. Hon kommer även prata om temadelen butiksdöden inom detaljhandeln. Linda kommer att ge bolagets aktuella syn på finansiella marknader samt diskutera butiksdödens utbredning och konsekvenser på den svenska marknaden.

Söderberg & Partners är Sveriges största oberoende finanskoncern, med en vision att arbeta proaktivt idag för att du ska leva tryggare och rikare imorgon. Målsättningen är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att kunderna ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker. Söderberg & Partners företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning.

Zeljko Milic, regionansvarig för ODIN Fonder, kommer att prata om vad som kännetecknar värdeskapande kvalitetsbolag och hur ODIN hittar dessa. Han kommer också att berätta varför ODIN Sverige kan investera i det bästa av hela Stockholmbörsen och inte begränsa sig till enbart små eller stora bolag.


ODIN Fonder är aktiva, ansvarsfulla och långsiktiga och en av Nordens ledande fondförvaltare. ODIN grundades 1990 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Bergen och Helsingfors. De erbjuder 10 olika fonder på den svenska marknaden och deras Sverigefond är Top Pick hos Söderberg & Partners. 

 
Datum:
25 september 
 
Tid:
11:45 Registrering och lunch
12:00 Söderberg & Partners
12.30 ODIN Fonder
13:00 Avslut
 
Plats:
Söderberg & Partners
Regeringsgatan 45, Stockholm
 
------
Eventet vänder sig till dig som inte redan är kund hos Söderberg & Partners. För anmälan vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka på boka. Ett bekräftelsemail kommer då att komma inom kort.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.