Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 nov 2017

Finanslunch med Söderberg & Partners och Danske Invest 27 november

Inbjudan till Finanslunch Som läsare av Investerarbrevet har du nu möjlighet att medverka på årets koncept Finanslunchen. Årets sista lunch äger rum i lokalerna hos Söderberg & Partners med talare från Söderberg & Partners och Danske Invest.

Från Söderberg & Partners kommer investeringsstrateg Linda Jägerstad att presentera bolagets aktuella syn på börs- och marknadsläge. Linda kommer även att beröra temat Japan och den japanska aktiemarknaden och då diskutera läget i den japanska ekonomin liksom Söderberg & Partners syn på potentialen på den japanska aktiemarknaden.  Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har en av Nordens största analysavdelningar och bedriver verksamheter inom fyra affärsområden: Insurance Consulting, Securities & Asset Management, Financial Technology, Payroll & Benefits.Niklas EkmarkDanske Invest går igenom hur du som investerare bör agera i en miljö med ökad politisk oro och låga räntor. Hans utgångspunkt är stabila bolag med starka kassaflöden och fokus på Europa.
 
Danske Invest erbjuder ett brett utbud av aktie-, bland- och räntefonder med hög kvalitet. Fonderna distribueras via Danske Bank-koncernen och andra utvalda värdepappersbolag. Genom Danske Invest får du tillgång till ett stort antal investeringsexperter som löpande står för förvaltningen av fonderna. Vid utgången av 2016 förvaltas ungefär 90 miljarder euro inom Danske Invest. Kapitalet är fördelat på mer än 500 fonder.

 

Datum: 

27 novemberTid:
11:45 Registrering och lunch
12:00 Söderberg & Partners
12.30 Danske Invest
13:00 Avslut
 
Plats:
Söderberg & Partners
Regeringsgatan 45, 6 tr, Stockholm
 
------
Eventet vänder sig till dig som inte redan är kund hos Söderberg & Partners. För anmälan vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka på boka. Ett bekräftelsemail kommer då att komma inom kort.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.