Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 19 maj 2017

Finanslunch med Söderberg & Partners och Adrigo

Inbjudan till Finanslunch Den 1 juni går den andra Finanslunchen av stapeln. Som läsare av Investerarbrevet har du möjlighet att medverka. Ämnena för dagen är hållbarhet och hedgefondsinvesteringar.

Hur får du en bra riskjusterad avkastning på en allt osäkrare aktiemarknad? Det är ett av ämnena på årets andra Finanslunch. Det andra ämnet är hållbarhet och hur du ska välja rätt i det ökade utbudet av produkter. Årets andra Finanslunch äger rum i lokalerna hos Söderberg & Partners med talare från Söderberg & Partners och Adrigo.


Kajsa Brundin och Victoria Lidén från Söderberg & Partners talar i ämnet hållbarhet. Intresset för hållbarhet och hållbara investeringar har ökat rejält på sistone. I takt med detta har antalet sparprodukter som marknadsförs som hållbara blivit allt fler. Hur vet vi att de resurser som läggs ner på dessa produkter faktiskt gör skillnad i praktiken?Hur vill du att ditt kapital ska förvaltas? Kan dina sparpengar jobba för att förändra världen? Valet av fond kan ha en påverkan på både miljön samt samhället i stort. I Söderberg & Partners senaste analys Hållbara fonder granskar vi hur cirka 3200 fonder arbetar för att investera hållbart och påverka bolag att bli mer hållbara.


Göran Tornée, ansvarig förvaltare på Adrigo Asset Management, presenterar fonden Adrigo Hedge. Fokus kommer att ligga på hur investerare kan uppnå god riskjusterad avkastning i en väldigt osäker aktiemarknad.Adrigo Asset Management förvaltar lågrisk-hedgefonden Adrigo Hedge som placerar i nordiska aktier. Konceptet bygger på att skapa god riskjusterad avkastning till en väsentligt lägre risk än på de nordiska aktiemarknaderna. Fonden startade 2006 och är med över 10 års historik testad i båda dåliga och goda marknader. Adrigo Hedge utsågs av Privata Affärer till Årets Hedgefond 2015. Adrigos förvaltare har stora egna investeringar i fonden och har närmare 30 års erfarenhet av aktieförvaltning. Förvaltat kapital uppgår till 2,6 miljarder kronor. 


Datum:

1 juni 2017Tid:

11:45 Registrering och lunch

12:00 Söderberg & Partners

12.30 Adrigo

13:00 AvslutPlats:

Söderberg & Partners

Regeringsgatan 45------

Eventet vänder sig till dig som inte redan är kund hos Söderberg & Partners. För anmälan vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka på boka. Ett bekräftelsemail kommer då att komma inom kort.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.