Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 7 jan 2013

Finansapparna du inte vill missa 2013

Investerarbrevet har granskat myllret av finansappar för att ta reda på vilka som är värda att ladda ner.

Nedan följer  några guldkorn:


Bloomberg
Finns för: iOS / Android - Gratis
En bra app för dig som har en blandad portfölj med utländska och svenska bolag. Appen ger dig en översikt av världens börser och valutor. Du får bland annat tillgång till kurspåverkande nyheter samt marknadsdata för stora aktieindex, terminer, råvaror, valutor och obligationer.

Danske Bank
Finns för: iOS / Android - Gratis
Vår favorit bland bankapparna. Med Danske Banks app kan du förutom att betala räkningar och göra kontoöverföringar, hitta uttagsautomater, fotografera OCR-koder, konvertera valutor och mycket mer.

iGold
Finns för: iOS -15 kr
En app för dig med intresse för ädelmetaller. iGold  ger dig aktuella priser för guld, silver och platina. Priserna anges i flera valutor och applikationen redogör även för historiska trender.

Investopedia
Finns för: iOS - Gratis
Finanslexikon som översätter och definierar engelska uttryck och termer. Pris: gratis För: iPhone

Minpension
Finns för: iOS / Android - Gratis
Minpension.se ger dig en snabb överblick av din pension. Appen är ett lyckat samarbete mellan staten och pensionsbolagen och hjälper dig att hålla koll på pensionen. Du kan även göra en prognos för din framtida pension.

Morningstar
Finns för: iOS / Android - Gratis
Ytterligare en bra app som hjälper dig att bevaka dina portföljer och hålla koll på marknaden.

Redeye
Finns för: iOS - Gratis
Redeye är kända för sin granskning av små och medelstora tillväxtföretag. Appen gertillgång till intressanta och skarpa analyser från Redeyes analytiker och bloggare.

Sparlabbet
Finns för: iOS - 7 kr
Ger dig kontroll på ditt sparande. Sparlabbet visar hur räntor, förvaltningsavgift och tidshorisont påverkar ditt sparande. En inspirerande app som ger  överblick av hur ränta-på-ränta effekter och andra faktorer påverkar ditt långsiktiga sparande.

Stock Alerts
Finns för: Android - Gratis
En bra app för dig som aktivt handlar med aktier. Appen hjälper dig att hålla koll på aktiekurser genom att sända ett alarm till din mobil när aktien når en specifik kurs.

StockTouch
Finns för: iOS / Android - 15 kr
StockTouch ger dig en dynamisk och zoombar värmekarta över aktiemarknaden. Du får en snabb överblick och kan dyka ner och kolla närmare på företag och sektorer som intresserar dig.

StockWatch
Finns för: iOS - 15 kr

Hjälper dig att hålla koll på börsen och din portfölj.  StockWatch ger dig en bra överblick av dina investeringar med stöd av mer än 50 börser.

Warren Buffet –Investment Wisdom
Finns för: iOS  - 15 kr
Investeringsmogulen Warren Buffets visdomsord kan inspirera och leda fram till goda investeringsbeslut.
Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.