Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Radarpar. Eva Trouin och Annou Bergfelt är programledare för Feminvestpodden.

Publicerad 1 jul 2016

Feminvest lanserar podd om sparande för kvinnor

Ny poddserie från Feminvest Lagom till sommaren – och hängmattan – lanserar Feminvest sin nya poddserie om kvinnor och investeringar. Den första podden handlar om börsens svängningar och Brexit. Ett nytt avsnitt kommer att släppas varje torsdag, avsnitt som du enkelt kan ladda hem och ta med dig till stranden.

Målet med den nya poddserien är att inspirera kvinnor att lära sig mer om investeringsmarknaden, enligt Annou Bergfelt, projektledare för det kvinnliga investerarnätverket Feminvest som tillsammans med Nordnet står bakom poddarna. 

– Poddarna passar alla som på ett enkelt och trevligt sätt vill lära sig mer om investeringar. Vi intervjuar även investerare och intressanta profiler, berättar Annou Bergfelt. 

Programledare är Annou Bergfelt och Eva Trouin som är Sverigechef för Nordnet. I den första podden, som släpptes den 30 juni, pratar programledarna om varför börsen går upp och ned, om det är rea på aktier och om hur konjunkturen och börsen hänger ihop. 

Tradingprofil gästar studion
I det första avsnittet är poddgästen Anna Svahn, en 24-årig tradingprofil från Malmö. Hon har fått mycket uppmärksamhet för sin ”Fun fond” som har gått riktigt bra. 

– Anna berättar om hur hon resonerar kring sina aktieköp och hur det kom sig att hon en gång bestämde sig för att börja trada med aktier, berättar Annou Bergfelt.

Fler intressanta personligheter 
En ny podd kommer att släppas varje torsdag. Nästa podd handlar om bolagens utdelningar och vad som är viktigt att tänka på. Andra teman är bolagsanalyser, investeringsstrategier och hållbarhet. 

Kommande profiler som kommer att gästa Feminvest-podden är till exempel Amanda Lundeteg från stiftelsen Allbright, Anna Stenberg från Women Executive Research och Pingis Hadenius. 

En grundbult i Feminvest-podden är att utgå från lyssnarna. 

– Vi vill utveckla podden tillsammans med våra medlemmar. Alla är mer än välkomna att komma med förslag till oss, säger Annou Berfelt. 

Förslag kan lämnas på twitter (@feminvest_) eller på feminvest.nu. 
  • Fakta: Feminvest-podden 

  • Feminvest-podden är en podcast som fokuserar på kvinnor och investeringar. Det är en podd för dig som på ett enkelt sätt vill lära dig mer om investeringsmarknaden och inspireras av andra investerare och intressanta profiler. Programledare är Annou Bergfelt, Feminvest och Eva Trouin, Nordnet. Avsnitten släpps varje torsdag med start den 30:e juni och är cirka 30 minuter långa.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.