Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 1 maj 2012

Cliens Fonder ger sig in i Twittermatchen

I början av 2012 passerade Twitter 500 miljoner registrerade användare och växer med tio twittrare per sekund. Nyligen började Cliens fondförvaltning, alias fondförvaltarna Gunnar Håkanson och Jonas Gustafson och Cliens marknadschef Tomas Henriks, att twittra.

Trion vill bidra med finansnyheter och bli öppnare med vad som händer innanför väggarna på Cliens fondförvaltning. Det finns många fördelar med Twitter som inte alla känner till. Som läsare behöver du inte vara aktiv och kan snabbt komma i kontakt med såväl likasinnade som höga beslutsfattare. Twitter är ett slags ”wikipedia” och du kan ”skräddarsy” ett eget koncentrerat nyhetsflöde. För att undanröja alla motståndströsklar har Cliens helt sonika skapat en ”Twitterskola”.


– Vi upplever att det finns ett motstånd från privatpersoner som tror att det är svårt att komma igång. Många tänker ”det där är väl inget för mig”. Men det är precis vad det är och genom vår Twitterskola får du en enkel vägledning till hur du snabbt kommer igång, säger Tomas Henriks.


<a target="_blank" href="http://cliens.se/#twitterskola" tabindex="-1">Klicka här för att komma till Cliens Twitterskola

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.