Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Missa inte chansen att besöka BioStock Live i Stockholm, Göteborg, Lund eller se samtliga föredrag på nätet inklusive interaktiv frågestund.

Publicerad 4 apr 2016

BioStock Live Roadshow 20-28 april 2016

Träffa fem Life Science-bolag Missa inte chansen att vara med när några av Sveriges mest innovativa Life Science-bolag presenterar forskning i världsklass. Anmäl dig idag till analyshuset BioStocks exklusiva investerarevent där det bjuds på intressanta bolagspresentationer, god mat och dryck. Du kan också följa bolagspresentationerna i realtid via webben.

Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller! Anmäl dig direkt genom att klicka på önskat event nedan och fylla i dina kontaktuppgifter längst ner på sidan. Kan du inte delta på plats kan du följa webbsändningen den 20e april via nätet. Presentationerna direktsänds via webbsidorna; Nyhetsbyrån Direkt, Investerarbrevet.se, Veckans Affärer och Privata Affärer samt via Periscope/Twitter. Du som tittar via nätet har möjlighet att ställa frågor direkt till talarna via Twitter/Periscope och epost. Instruktioner får du i mailet då du anmäler dig samt innan eventet börjar.


Deltagande bolag:

Aptahem

Hjärt- och kärlsjukdomar står för en tredjedel av alla dödsfall i världen. Aptahem tar fram nya effektiva läkemedel mot blodproppsbildning, stroke och hjärtinfarkt och är på väg in i kliniska studier med sin läkemedelskandidat Apta-1. Bolaget är aktuellt med en företrädesemission om 19,5 MSEK som är garanterad till 80 procent och har teckningstid 18 april – 2 maj.


A1M Pharma
Utvecklar världsunik behandling och diagnostik för havandeskapsförgiftning samt en behandling av akut njurskada baserat på det kroppsegna proteinet alfa-1-mikroglobulin (A1M). Bolaget har nyligen färdigställt samt patentsökt en ny läkemedelskandidat, vilket öppnar för spännande nya affärsmöjligheter.

Biostock och Laika Consulting
Biostock lanserar mobilapp för aktieinformation och bevakning av samtliga noterade bolag inom biotech. Ingmar Rentzhog, vd på Laika Consulting som utvecklat applikationen åt BioStock demonstrerar.

Cyxone

Biomedicinbolag som utvecklar läkemedel baserat på cyclotider, en typ av naturliga växtproteiner för behandling av bl.a. multipel skleros (MS) och ledgångsreumatism med färre biverkningar än dagens mediciner. Bolaget planerar för en börsnotering under våren 2016.


Enorama Pharma
Enorama erbjuder spännande produkter för människor som vill sluta röka. En marknad som genomgår enorm tillväxt. Bolaget är aktuellt för notering på Nasdaq First North i maj 2016.

NeuroVive Pharmaceutical

Är världsledande inom mitokondriell medicin med bred utvecklingsportfölj och flera läkemedelskandidater i klinik, inriktade mot stora marknader som stroke, akuta njurskador och traumatisk hjärnskada. Aktuella med företrädesemission om 94,4 MSEK med teckningstid 18 april – 2 maj.  • Om Biostock
  • BioStock är en nyhets- och analystjänst som presenterar nordiska börsbolag inom Life Science och som riktar sig mot individer, organisationer och företag. BioStock startades hösten 2014 och har på kort tid byggt upp en betydande och stadigt växande läsekrets som följer bioteknik- och läkemedelsbranschen med stort intresse. Genom att publicera nyheter, intervjuer och analyser av och med utvalda bolag på ett transparent och lättillgängligt sätt har BioStock vunnit gillande hos såväl investerare som bolagen inom sektorn. I dagsläget når BioStock ut till omkring 30 000 investerare och andra med intresse för Life Science varje månad via biostock.se, nyhetsbrevsutskick och sociala medier.
Anmälan dig till önskat event eller livesändning genom att klicka på tiden/orten nedan så att den blir gulmarkerad. Fyll därefter i dina uppgifter längst ner på sidan och klicka på Boka. 

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.