Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 28 apr 2016

BioStock Live Roadshow – uppskattat och välbesökt

Titta på Biostock Live Roadshow BioStock Live hölls mellan den 20-28 april på tre orter i Sverige. Sex Life Science-bolag presenterade sina verksamheter inför en engagerad publik. Föreläsningarna följdes även i realtid av tusentals tittare via webbcast-appen Periscope. Här kan du ta del av presentationerna från de uppskattade och välbesökta eventen:

Webbcast: Se Monocls presentation från BioStock Live Roadshow
Monocl är ett managementkonsultbolag med fokus på Life Science. De hjälper till att stödja ledning och företags styrelsebeslut genom att skapa skräddarsydda lösningar och utmanande affärsfrågor samt genom att utforma strategier för att driva affärsutvecklingen framåt.


Webbcast: Se Aptahems presentation från BioStock Live Roadshow
Aptahem grundades våren 2014 för att kommersialisera en ny grupp av läkemedelskandidater för att förebygga sjukdomstillstånd som ger upphov till blockering av blodkärl som t ex stroke. Uppfinningen som Aptahem har patenträttigheterna till är baserad på 17 års forskning vid bland annat Lunds universitet med inriktning på en grupp av substanser kallade RNA-aptamerer vilka besitter anti-koagulativa mekanismer.


Webbcast: Se A1M Pharmas presentation från BioStock Live Roadshow
A1M Pharma utvecklar och kommersialiserar medicinska tillämpningar baserade på det kroppsegna proteinet A1M. Huvudfokus ligger för närvarande på behandling av havandeskapsförgiftning (preeklampsi) och njurskador.


Webbcast: Se Enoramas presentation från BioStock Live Roadshow
Det finns över en miljard rökare i världen varav hälften dör i förtid. Allt fler länder inför förbud och regleringar mot rökning och marknaden omsätter miljarder. Det svenska bolaget Enorama Pharma har utvecklat ett nikotintuggummi som gör det lättare för rökare att sluta. Bolaget ska börsnoteras och genomför en nyemission. Enorama har redan ingått avtal med en distributör som kommer att sälja nikotintuggummit till apotekskedjor i Europa.


Webbcast: Se NeuroVives presentation från BioStock Live Roadshow
NeuroVive är ett svenskt läkemedelsföretag som bedriver forskning och utveckling av mitokondrieskyddande läkemedel. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2013. NeuroVive har ett antal välutvecklade forskningssamarbeten med läkemedelsbolag och andra aktörer världen över.


Webbcast: Se Cyxones presentation från BioStock Live Roadshow
Cyxone är ett biomedicinskt bolag som utvecklar läkemedel baserat på en typ av naturliga växtproteiner, s.k. cyclotider. Cyclotidteknologin har förutsättningar att kunna ge nya läkemedel med fördelaktiga farmakologiska effekter på sjukdomar som idag saknar effektiva och säkra behandlingar.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

Hyreshöjningar gynnar SBF Bostad

Stabil avkastning på hyresfastigheter. Inte sedan 2013 har hyreshöjningarna varit så höga som under 2019. Det bådar gott för dem som investerar i hyresfastigheter. Även för 2020 förväntas hyrorna öka i en liknande takt. Ett bolag som gynnas av detta är SBF Bostad, som är noterat på NGM Nordic AIF. SBF Bostad har identifierat en rad nya hyresfastigheter som passar in bra bolagets portfölj och genomför nu en nyemission.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta noel.larsson@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.