Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 11 sep 2019

Anmäl dig till Småbolagsjakten Live 25 september 2019

Välkommen till den direktsända investerarträffen Småbolagsjakten Live! Anmäl dig genom att fylla i formulären nedan. Observera att Småbolagsjakten är uppdelat i två pass (eftermiddag och kväll). Fyll i din anmälan i de två formulären alternativt det pass du önskar att gå på.

icon  EVENT

Småbolagsjakten Live 25 september Eftermiddag

25 september | Stockholm | Grev Turegatan 30 | GT 30 | Kl 15:15 - 16:45
6 platser kvar

Mats Jonsson
mats.jonsson@laika.se

Vill du ta med en gäst? Klicka här!

icon  EVENT

Småbolagsjakten Live 25 september Kväll

25 september | Stockholm | Grev Turegatan 30 | GT 30 | Kl 17:15 - 20:30
8 platser kvar

Mats Jonsson
mats.jonsson@laika.se

Vill du ta med en gäst? Klicka här!

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta noel.larsson@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

Telefon: 08 - 440 82 40     E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.