Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 23 sep 2019

Aktieägarträff med Maha Energy

Träffa styrelsen och ledning. Den 9 oktober får alla aktieägare samt även andra intresserade möjligheten att träffa styrelse och ledning för oljebolaget Maha Energy. Bolagets senaste kvartalsrapport samt den allra senaste utvecklingen inom verksamheten tillhör de ämnen som kommer att tas upp på träffen.

Investerar- och aktieägarträffen med Maha Energy AB, där både vd Jonas Lindvall och hela styrelsen medverkar, hålls i centrala Stockholm onsdagen den 9 oktober.

På eventet kommer flera punkter att tas upp, inklusive Mahas senaste kvartalsrapport liksom hur produktionen utvecklas på de producerande fälten. Det blir tillfällen för deltagarna att ställa frågor till oljebolagets ledning och styrelse.

Händelserik tid för Maha Energy 

– Vi ser verkligen fram emot att träffa så många som möjligt av våra aktieägare och hoppas att kunna lämna så relevant och intressant information som möjligt. Det har varit, och är fortfarande, en mycket händelserik tid, både på marknaden och för vårt bolag, säger Jonas Lindvall.

Vid eventet bjuds det på öl och vin samt lättare förtäring.

Investerar- och aktieägaträffen riktar sig i första hand till bolagets aktieägare, men även de som inte är aktieägare men som är intresserade av Maha Energy har möjlighet att delta.

Jonas Lindvall, vd för Maha Energy.

Investerar- och aktieägarträff med Maha Energy AB

Datum: 9 oktober 

Tid: kl. 17.00 Plats: Setterwalls Advokatbyrå, Sturegatan 10, Stockholm

Eventet kommer även att sändas live på webben via Youtube.

För mer information: https://mahaenergyab.se

Anmäl dig här

icon  EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen: 2019-09-27 10:50 - 2019-10-10 00:00

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta kaarlo.airaxin@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.