Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Efter månader av börsrally: Ranplans vd kliver åt sidan

UPPDATERAD ARTIKEL: "Övertygad om att övergången kommer ske smidigt" Efter att återigen i princip ha fördubblat intäkterna redovisade Ranplan en nettovinst under första kvartalet 2019. Trots framgångarna meddelade företagets vd Alastair Williamson att han från september kliver åt sidan för att istället ta en plats i styrelsen. Under jakten på en permanent ersättare tar Ranplans styrelsemedlem Per Lindberg över jobbet som tillförordnad vd.


EMISSIONER

EVENTS

FOND & FINANS

NYHETER

ONOTERAT

ÖVRIGT

Vårt aktieforum på Facebook

Småbolagsjakten – består av cirka 38.000 medlemmar. I gruppen diskuteras bolag som primärt är noterade på de mindre listorna som First North, NGM och Spotlight. Småbolagsjakten är ett av de största diskussionsforumen i Sverige inom aktier, samtidigt som den är det största för specifikt småbolag.

MEDVERKA - Varje månad når vi ut till över 500 000 läsare i Norden bestående av institutionella placerare, förmögna investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta info@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

Telefon: 08 - 440 82 40     E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.