Denna sida är en annonsbilaga med nyheter för investeraren från Laika Consulting.

Publicerad 2 apr 2013

110 nya miljoner till fastighetsfond

218 nya och återkommande investerare sköt till över 55 miljoner kronor när den sista emissionen stängde i Svenska Bostadsfonden 11. Tillsammans med två större investeringar på sammanlagt 55 miljoner kronor i Svenska Bostadsfonden Institution 1, som skedde i slutet av förra året, har Bostadsfonden under det senaste kvartalet fått in hela 110 miljoner kronor.

Sedan starten 2003 har Svenska Bostadsfonden vuxit stadigt, och idag är företaget Sveriges största direktägande fond som endast investerar i bostadshyreshus. Även tillgångarna under förvaltning har ökat successivt och uppgår idag till drygt 2,5 miljarder kronor.


Svenska Bostadsfonden 12 öppnade i dagarna för teckning och för de som är nyfikna på varför fastighetsinvesteringar verkar ligga rätt i tiden så bjuder Svenska Bostadsfonden Investerarbrevets läsare på kostnadsfria fastighetsseminarier runt om i landet. 

Anmäl dig genom att klicka på önskat datum och ort i eventlistan nedan och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ned.

Denna artikel är information från Laika Consultings kund. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde.

Prenumerera på Investerarbrevet:

Som prenumerant får du varje månad Investerarbrevet samt inbjudningar till våra event och erbjudanden från våra samarbetspartners. Investerarbrevet produceras av Laika Consulting.  Läs om hur Laika Consulting behandlar  personuppgifter här!

Fyll i din e-post nedan

”Vi är överlägsna konkurrenterna”

Efterfrågad produkt på väg mot marknaden. Det svenska teknikbolaget Flexiwaggon står nu inför det verkliga genombrottet med sin smarta och på många sätt unika järnvägsvagn. Flera internationella samarbeten är etablerade och när den första vagnen snart är klar går försäljningsarbetet in i en mycket intensiv fas. – Vi är överlägsna konkurrenterna, säger Flexiwaggons vd.
MEDVERKA - Varje månad har vi över 100 000 läsare bestående av institutionella placerare, större investerare och småsparare.

Vill du synas i investerarbrevet? 

Vill du medverka kontakta katarina.stenborg@laika.se

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

INVESTERARBREVET PRODUCERAS AV 

Laika Consulting AB

Huvudkontor:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm 

E-post: info@laika.se

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

Följ oss gärna på sociala medier

INFORMATION

Investerarbrevet är ett nyhetsbrev som produceras av Laika Consulting AB, ett kommunikations- och marknadsföringsföretag inom finansbranschen som riktar sig mot individer, organisationer och företag. Laika tillhandahåller ingen egen investeringsrådgivning till kunder och mottager och förmedlar inga investeringsorder. Laika fungerar istället som en länk och förmedlare av kundkontakter mellan individer, organisationer och företag som vill investera i värdepapper och de bolag som tillhandahåller värdepapper. Artiklar i Investerarbrevet skall tolkas som marknadsföring. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. För närmare information om Laika och vår verksamhet vänligen besök vår hemsida www.laika.se. Läs om hur Laika Consulting behandlar personuppgifter här.